Home > čiužiniai > Geras čiužinys – geros atostogos

Geras čiužinys – geros atostogos

Atostogos, tai laikas, kai norime atsiriboti nuo darbe ar namuose esančios kasdienės rutinos, pamatyti kitą šalį ar tiesiog ramiai pailsėti ant jūros kranto. Tiesa, jei jūsų biudžetas nėra didelis, tenka paplušėti ieškant vietos, kurioje būtų malonu ir ne per brangu apsistoti. Daug keliaujantys žmonės atskleidžia vieną paprastą tiesą – viešbučio kambario kaina nėra pats svarbiausias dalykas. Svarbiausia – gera lova ir čiužinys.

Iškeliavus per atostogas, kitaip nei atostogaujant namuose, daug laiko praleidžiame gamtoje arba lankydami miesto įžymybes. Taigi, į viešbučio kambarį grįžtame tik užkąsti, persirengti ir miegoti. Būtent miegas yra svarbiausias dalykas, dėl kurio mes ieškome kur apsistoti.

Pusryčiauti, pietauti, vakarieniauti galėtume miesto centre esančioje kavinėje, persirengti – gatvėje, net galėtume surasti pirtį, kurioje galima nusiprausti. Tiesa, miegoti gatvėje priimtina išimtiniam keliautojui. Taigi, turime nuomotis kambarį su lova.

Lovos ir čiužiniai – jūsų gerų atostogų prisiminimų garantas. Jei būsite gerai išsimiegojęs, geriau jausitės, daugiau pamatysite ir daugiau prisiminimų parsivešite namo. Be gero nakties miego pavargsite labiau nei dienomis, kai įtemptai dirbote.

Taigi, jei ieškote kambario dar neatvykę į vietovę, kurioje apsistosite, būtinai paskambinkite į registratūrą ir pasidomėkite apie lovą ir čiužinius. Ar ten patogūs čiužiniai? Ar ten pakankamai didelės lovos? Nesikuklinkite ir sužinokite viską, kas jums yra svarbu. Jei darbuotojai norės pasidomėti, kodėl taip svarbu lovos ir čiužiniai, drąsiai sakykite, kad nenorite jausti nugaros ir kaklo skausmų.

Per atostogas fiziškai pavargstame labiau nei savo kasdienio darbo metu. Sunkūs krepšiai, ilga kelionė autobusu ar traukiniu išsekina viso kūno raumenis. Tuo tarpu net ramiai atostogaudami daug veiksmų atliekame kitaip: daugiau bėgiojame, plaukiojame. Fizinį krūvį gauna raumenys, kurie atliekant kasdienius darbus nėra naudojami. Net profesonalių sportininkų treneriai pripažįsta, kad sportuojant svarbiausia yra raumenų poilsis. Tik tada įmanoma pasiekti gerų rezultatų. Taigi, keliaudami atostogauti stenkitės, kad nuo kasdienių minčių pailsėtų ne tik jūsų protas, bet ir neliktų nuskriaustas kūnas.

čiužiniai

Categories: čiužiniai Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment